Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39
Viber WhatsApp

0Korpa

Toshiba RAS-B22N3KV2-E

Toshiba RAS-B22N3KV2-E
Cena: na upit
Kupiti Uporediti
Toshiba

Snaga hlađenja: 6 kW 21000 BTU za ≈ 60 m2

Inverter - da. WiFi - ne. Može raditi za hlađenje i grejanje.

Za veliku prostoriju, bez obzira na vrstu destinacije, zidna unutrasnja jedinica je idealna. Uredjaj je dizajniran za kompletiranje multi-split sistema i pogodan je za rad sa inverterskom spoljnom jedinicom.

Udoban rad uredjaja je zbog niskih karakteristika buke, velikog raspona polozaja zatvaraca za distribuciju vazduha i velikog broja brzina ventilatora.

Karakteristike uredjaja:

Zidne unutrasnje jedinice RAS-B22N3KV2-E serije modela su dizajnirane da kompletiraju multi-split sisteme na celu sa inverterskom spoljasnjom jedinicom odgovarajuceg brenda. Oprema se odlikuje visokom pouzdanoscu, produktivnoscu i udobnoscu u radu.

RAS-B22N3KV2-E - kljuc za najtacniji izbor klimatskih uslova u prostoriji.

RAS-B22N3KV2-E vam omogucavaju da podesite smer strujanja vazduha na najudobniji nacin za stanovnike prostorije - izbegavajuci direktno duvanje prehladjenog vazduha ili, naprotiv, pruzajuci direktan povetarac prijatne temperature.

RAS-B22N3KV2-E oprema samostalno odredjuje kako je potrebno odrzavati ugodnu temperaturu - grejanjem ili hladjenjem vazduha. Kada radite sa uredjajem u ovom rezimu kao deo multi-split sistema, treba uzeti u obzir posebnosti rada spoljne jedinice - moze raditi za grejanje i hladjenje istovremeno ili ne. Ako funkcionalnost spoljne jedinice ne predvidja istovremeni rad za hladjenje i grejanje, onda ce u svim prostorijama koje opsluzuje ovaj multi-split sistem biti moguce koristiti samo jedan od rezima + rezim ventilacije.

RAS-B22N3KV2-E preciscava vazduh od vecine zagadjivaca – unistava bakterije, gljivice i budj, uklanja stetna isparenja i, shodno tome, eliminise neprijatne mirise, zadrzava prasinu, cestice vune i vlakana, polen i druge alergene.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja ce ustedeti vreme korisnika nakon nestanka struje - uredjaj ce poceti da radi na podesavanjima koja su prethodno podesena i necete morati ponovo da konfigurisete uredjaj.

RAS-B22N3KV2-E je garancija moralnog komfora stanovnika servisiranih prostorija. Uredjaj ne ometa ni odmor ni rad, i ostaje gotovo necujan, pazljivo okruzujuci vas udobnoscu.

RAS-B22N3KV2-E - takodje povecava moralno zadovoljstvo koriscenjem uredjaja.

Karakteristike

Snaga hlađenja, kW6 kW 21000 BTU
Snaga grejanja, kW7
SideJapan
ProizvodjacTajland
Povrsina, m²60
Radni rezimHladno/toplo
Kapacitet hladjenja, hiljada btu20
Maksimalna potrosnja vazduha, m3/sat1080
Rashladno sredstvoR410A
Gasna cev ø, inc1/2
Cev za tecnost ø, inc1/4
Fini filterDa
PredfilterDa
Samociscenje unutar blokaDa
Auto restartDa
SamodijagnozaDa
D/U daljinski upravljacDa
Nocni rezimDa
Automatski rezimDa
Napon, V220
Energetska efikasnostA++
Horizontalno podesavanje protokaAutomatski
Nivo buke, dBa34
Unutrasnje dimenzije blok (VkSkD), cm32x105x24,3
Visina, cm32
Sirina, vidi105
Dubina, cm24,3
Tezina (kg13
Garancija3 godine
Antibakterijski filterDa
Plazma filterDa

Toshiba RAS-B22N3KV2-E predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Toshiba možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 . Model {model_description} je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Slični modeli

Model Snaga hlađenja Cena
RAS-M22U2DVG-E 6 kW 21000 BTU na upit Kupiti Uporediti
Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime Toshiba, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: